Despre noi

Finding newer, smarter ways to power your kitchen

Partenerul tău global în industria alimentară.

În 2011 aveam un singur țel: să fabricăm cel mai bun mobilier din inox pentru industria alimentară. De atunci am experimentat multe suișuri și coborâșuri însă, acum putem afirma cu mândrie că produsele noastre sunt unele din cele mai bune de pe piață.

Portofoliul nostru de produse variază de la mobilier din inox la diverse echipamente de bucătărie pentru toate sectoarele industriei alimentare.

Poate că te întrebi de ce inox?

Dacă dorești o suprafață imaculată care să aibă și avantajul curățării ușoare atunci inoxul devine opțiunea ideală chiar și celor care au nevoie de control igienic strict.

Durabil

Ușor de curățat

Rezistent la coroziune

Rezistent la frig și căldură

De ce noi?

Echipă orientată către clienți cu 10+ ani experiență in domeniu

Suntem dedicați autoperfecționării și educării întregii echipe. Experiența celor 10+ ani în acest domeniu ne ajută să putem realiza cele mai bune produse pentru clienții noștri. Produsele noastre sunt proiectate după ultimele tendințe din domeniu și respectă standardele internaționale de calitate și siguranță. Politica nostră de îmbunătățire continuă a calității și dezvoltării tehnologice a firmei ne asigură atingerea celor mai înalte standarde.

Te invit să citești mai jos câteva păreri ale clienților noștri pentru a te convinge că noi suntem unii dintre cei mai buni:

Colaborarea noastră cu Gastrometal a început în 2012 și în anii care au trecut de atunci s-a dovedit a fi unul din cei mai apreciați parteneri de ai noștri. Apreciem în mod deosebit calitatea produselor (în general net superioara față de produse similare din import), deschiderea spre îmbunătățirea continuă a acestora pe baza feedback-ului din piață, flexibilitatea în realizarea unor produse personalizate și nu în ultimul rând suportul continuu oferit în mod operativ.

SDS GROUP – Eduard Sipoteanu
Director General Adjunct

Serviciile oferite de Gastrometal sunt unele dintre cele mai bune. Dacă avem nevoie de ceva personalizat, ei ne pot ajuta. Produsele sunt de calitate înaltă, echipa are o atitudine flexibilă și răspund cu promptitudine la solicitările noastre de echipamente custom-made. Doresc să recunosc pe aceasta cale profesionalismul echipei Gastrometal, au oameni cu soluții practice pentru nevoile și cerințele noastre diverse. Cu toate că au existat ascensiuni și regrese, am dezvoltat o conexiune bună între afacerile noastre.

MDL – Nagy Ildiko
National Key Account Manager

Putem spune că avem experiență de lucru relevantă cu Gastrometal. Primul nostru proiect a fost încă din anul 2011. De atunci am creat un flux de lucru excelent, de la cererile de prețuri până la faza de producție.

CROWN COOL – Cristian Maxim
Director Comercial

Produsele noastre

Poți să întâlnești produsele noastre în diverse sectoare ale industriei alimentare: restaurante, bucătării profesionale, pizzerii, restaurant de tip fast-food, servicii de catering, patiserii, brutării, gelaterii, baruri, carmangerii, abatoare, fabrici de procesare a laptelui și laboratoare.

Oferim o gamă largă de produse: mese de lucru în configurații variate, mese de lucru cu chiuvete încorporate, mese de preparare a peștelui sau legumelor, mese tip dulap, dulapuri pentru depozitare, dulapuri de perete, rastele, rafturi de perete, gamă largă de spălătoare industriale inox, hote profesionale, linii de autoservire.

Află mai multe despre produse aici

Doriti ceva special? Nimic mai simplu …

Produse personalizate

Facem ca lucrurile să funcționeze pentru tine

Știm că dorești să-ți optimizezi spațiul pentru o productivitate și eficiență crescută, din acest motiv oferim clienților noștri produse de dimensiuni non-standard, personalizate după cerințe. Echipa noastră de specialiști experimentați poate să te ajute să decizi asupra plasării ideale apoi putem să-ți fabricăm mobilierul personalizat.

Suntem mândri că putem să te ajutăm să integrezi perfect fiecare element în bucătăria ta.

Vrei să vezi ce proiecte am făcut pentru clienții noștri?