Servicii

Prelucrare table metalice

Pe lângă produsele finite, compania noastră îți poate oferi servicii de debitare și îndoire a diferitelor tipuri de metale. Avem o echipă dedicată care te va ajuta să îți transformi ideile în realitate.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre accesează pagina noastră aici

Categorii

  • Design CAD
  • Tăiere laser
  • Ștanțare
  • Îndoire CNC
Design CAD

Cere ofertă aici

Experiența noastră de peste 10 ani ne permite să lucrăm eficient, chiar și cu cele mai complexe soluții de modelare 3D sau proiectare CAD a tablelor metalice pentru comercianții de materiale de construcții și pentru confecționerii de produse din table metalice.
Tăiere laser

Cere ofertă aici

Ne-am specializat în tăierea laser atât a prototipurilor cât și a producției în serie. Tăiem cele mai multe tipuri de metale inclusiv inox, oțel nealiat, aluminiu.
Ștanțare

Cere ofertă aici

Ștanțarea CNC este o componentă esențială în procesul de fabricare a pieselor metalice de mare volum și precizie. Utilajele noastre pot să găurească inox de 2 mm sau oțel de 3 mm.
Îndoire CNC

Cere ofertă aici

Îndoirea cu ajutorul CNC este unul dintre cele mai importante procese din cadrul prelucrărilor metalice. Utilajele noastre sunt capabile să realizeze îndoiri de mare precizie. Putem să îndoim metale cum ar fi inoxul sau oțelul, cu lungimea maximă de 4000 mm și cu o grosime maximă de 4 mm respectiv 6 mm.

Pentru a sta de vorbă cu unul din membrii echipei servicii prelucrare table metalice,
utilizează datele de contact de aici