Proiectare

Produse personalizate, prototipuri, proiectare CAD 2D si 3D

Fabricăm produse personalizate
după specificațiile exacte ale clienților

Știm că dorești să-ți optimizezi spațiul de lucru și să ai cel mai bun flux de lucru posibil. Din acest motiv echipa noastră este dedicată pentru a-ți oferi produse personalizate care răspund nevoilor tale specifice. Te putem ajuta să-ți transformi viziunea în realitate, din faza de proiectare până la produsul finit. Suntem mândri să putem afirma că atingem standardele înalte impuse de clienții noștri datorită anilor de experiență acumulați.

Echipamentele de mare precizie ne permit să executăm o gamă largă de produse utilizate în industria alimentară. Înțelegerea cerințelor specifice legate de siguranța alimentară ne ajută să oferim suport acestei categorii de clienți în fiecare pas al procesului de fabricație.

La fabricarea echipamentelor personalizate pentru bucătărie cel mai popular material este inoxul. Acest material te scutește de îngrijorarea permanentă legată de uzură.

Află mai multe despre inox
 

Produse standard
cu dimensiuni non-standard

Navigând prin portofoliul nostru de produse suntem siguri că ai văzut ceva care corespunde nevoilor tale. Însă este posibil ca spațiul pe care îl deții să nu fie potrivit, să fie prea mic sau prea mare. Noi putem să fabricăm produsul ales la dimensiunile dorite.

Fiecare proiect are ceva specific, poate e nevoie de anumite dimensiuni sau poate se dorește o soluție total personalizată. Majoritatea cerințelor legate de un produs, noi putem să le executăm.


spaţiu prea mic
 
spaţiu prea mare

Potrivirea spațiului disponibil cu fluxul de producție și cu produsele

Unele bucătării sunt mari, altele sunt mici însă în orice bucătărie există nevoia de a avea fluxul de lucru perfect. În cei 10 ani de activitate am văzut unele bucătării cu adevărat interesante și aranjamente foarte eficiente. Echipa noastră poate să satisfacă orice cerințe ai avea, din faza de proiectare până la faza de execuție.

Proiectarea
prototipurilor

Poate ai o idee excepțională și dorești să vezi cum prinde viață această idee. Te invităm să iei legătura cu noi deoarece nouă ne plac ideile noi și putem să realizăm prototipul pe care îl visezi.

 
 

Echipa noastră de management de proiect are o abordare cât se poate de practică aducând energie în fiecare proiect și adăugând valoare pe tot parcursul lui.

Primim cu entuziasm fiecare proiect nou însă fiecare proiect trebuie să se încadreze în limitele oferite de tehnologie. Am fi cei mai fericiți să putem executa fiecare idee nouă însă tehnologia ne limitează uneori.

Noi nu oferim doar produse clienților noștri.
Noi oferim soluții.

Lucrăm cu pasiune iar produsele noastre sunt de încredere și trec proba timpului.

Dacă alegi o colaborare cu noi pentru a crea ceva nou, vom fi alături de tine de la prima linie a proiectului până în ultimul moment al implementării.

Fă cunoștință cu produsele noastre și începe să proiectezi bucătăria visată împreună cu echipa noastră acum!