Termeni si conditii

Tot ce trebuie să știi pentru utilizarea corectă a siteului

Cine suntem noi
Acest site este operat de S.C. Gastrometal S.R.L.

Acordul tău
Accesarea si navigarea pe acest site înseamnă că ești de acord cu următoarele condiții de utilizare. Putem modifica aceste condiții de utilizare în orice moment, fără să iți comunicăm. Dacă operăm o modificare, la următoarea accesare a acestui site va însemna că ești de acord cu termenii de utilizare modificați.

Informații și servicii
Gastrometal actualizează regulat site-ul, însă nu garantăm acuratețea si exhaustivitatea informațiilor sau serviciilor de pe site-ul web. Toate informațiile și serviciile sunt furnizate pe baza faptului că îti asumi responsabilitatea evaluării corectitudinii acestor informații pe propria răspundere.

Întreruperi de funționalitate
Gastrometal își rezervă dreptul de a înceta, întrerupe sau retrage accesul tău la site din orice motiv, inclusiv, fără a se limita, pentru actualizări și operațiuni de întreținere a site-ului.

Ce să nu faci:

  • prin orice mijloace, nu copia, reproduce, republica, adapta, încărca, conecta, posta, încadra, traduce, transmite sau distribui oricare parte a site-ului sau orice conținut de pe site;
  • nu utiliza site-ul pentru ceva ce încalcă legea sau încalcă drepturile altcuiva;
  • nu posta sau trimite materiale prin intermediul site-ului care dăunează cuiva, sau utiliza site-ul pentru a trimite mesaje nesolicitate;
  • nu modifica, în orice fel, site-ul sau să nu transmiți viruși prin intermediul site-ului.

Linkuri
Acest site poate conține legături către alte site-uri, pe care nu le controlăm, astfel încât nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri. Deși, în mod obișnuit, am aproba conținutul de pe site-urile pe care fac trimitere aceste link-uri, nu acceptăm, nu furnizăm nici o garanție, sau nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru nici un aspect al acestor site-uri sau conținutul acestora. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru comoditate, este posibil să nu rămână actuale și le folosești în întregime pe propria răspundere.

Comunicare prin e-mail
Când accepți acești termeni și condiții, îți vom abona automat adresa ta de e-mail la newsletter-ul Gastrometal. Acest lucru te va ține la curent cu produse noi, oferte, promoții și parteneriate. Bineînțeles, te poți dezabona în orice moment.

Despăgubire
Ne bazăm pe faptul, că o să respecți aceste condiții de utilizare, astfel încât, dacă suferim pierderi sau daune, sau suportăm orice costuri pentru că ai încălcat acești termeni, ești de acord să ne despăgubești pentru acele pierderi, daune și costuri. De asemenea, ne despăgubești pentru și împotriva tuturor acțiunilor, revendicărilor, proceselor, cererilor, daunelor, datoriilor, costurilor sau cheltuielilor care decurg din utilizarea site-ului de către tine.

Este indicat să te consulți și să soliciți sfaturi independente înainte de a acționa bazat asupra oricăror materiale sau informații conținute pe acest site, accesarea oricărui link către un site al unei terțe părți, și nu trebuie să oferi garanții terților în legătură cu conținutul sau performanța site-ului.

Limitarea răspunderii
Gastrometal nu garantează sau își asumă răspundere pentru:

  • Exactitatea sau integralitatea informațiilor disponibile pe site;
  • că accesul la site va fi neîntrerupt sau fără erori;
  • că orice defecte vor fi corectate imediat; sau
  • că site-ul web nu va avea viruși sau alte contaminări.
  • cu excepția cazurilor în care este interzis de lege, Gastrometal nu va fi răspunzător pentru eventualele pierderi, daune, obligații sau creanțe și cheltuieli pe care le-ai putea suferi din cauza utilizării site-ului, inclusiv utilizarea oricăror informații despre acesta. Utilizează internetul și site-ul pe propria răspundere.

Legea aplicabilă
Acești termeni de utilizare sunt reglementați de legislația română și dacă există o dispută cu privire la acești termeni de utilizare, instanțele din Târgu Mureș, jud. Mureș, România vor determina rezultatul.

Contactează-ne
Dacă ai întrebări referitoare la acești termeni de utilizare, te rugăm să ne contactezi prin secțiunea de contact a site-ului.

Definiții
Gastrometal: S.C. Gastrometal S.R.L.
Site: www.gastrometal.ro

S.C. Gastrometal S.R.L.
CUI: RO 29368672
J26/1142/2011
str. Agricultorilor nr. 2, Sangeorgiu de Mures, Mures, Romania
http://www.gastrometal.ro
Tel: 0040 365 430 703